Selectează o Pagină

Metodă de protecție pentru accesarea Internetului

De fiecare dată atunci când deschidem un instrument specific de acces și de branșare pe internet este necesar să facem de trei ori minim SEMNUL CRUCII chiar în direcția acelui instrument și după aceea vom rosti formula bine-cunoscută, respectiv:

ÎN NUMELE TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU, ÎN NUMELE FIULUI SĂU, IISUS, ȘI ÎN NUMELE SFÂNTULUI DUH, AMIN!” vom adăuga în finalul fiecărui gest al crucii următoarele cuvinte:

INVOC AICI ȘI ACUM, CU CREDINȚĂ DEPLINĂ, CU UMILINȚĂ ȘI CU O SPERANȚĂ ÎNDREPTĂȚITĂ, MANIFESTAREA OMNIPOTENȚEI DUMNEZEIEȘTI CE ANIHILEAZĂ IMEDIAT ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTEI ACȚIUNI, ORICE INFLUENȚĂ DIAVOLEASCĂ, SATANICĂ, CE S-AR PUTEA EXERCITA ÎN ȘI PRIN ACEST INSTRUMENT. AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU! AMIN! AMIN! AMIN!

În finalul acestei rostiri vom urmări să simțim de fiecare dată o stare indescriptibilă de SIGURANȚĂ PROFUNDĂ și de PROTECȚIE DUMNEZEIASCĂ SPECIALĂ. Este important să rețineți că vom rosti de trei ori această formulă exorcizantă chiar și dacă (mai ales la începutul acestei operări) nu vom simți nimic, dar vom urmări însă să fim atenți spre a observa ce se petrece, mai ales în finalul celui de-al treilea semn al crucii pe care o să-l facem și care va fi urmat de rostirea acestei formule (pe care va fi necesar să o scrieți pe ceva și să o folosiți de fiecare dată).

Este necesar să știți că această formulă ce va fi rostită după ce am făcut gestul crucii și apoi am spus ceea ce știți că se spune atunci (respectiv: „ÎN NUMELE TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU, ÎN NUMELE FIULUI SĂU, IISUS, ȘI ÎN NUMELE SFÂNTULUI DUH, AMIN!”) exorcizează și chiar anihilează prompt cea mai mare parte a energiilor nefaste ce se pot manifesta prin telefoane mobile, prin tablete, prin calculatoare și laptop-uri, etc., și asigură neutralizarea energiilor malefice pentru o perioadă de 24 de ore de la ora efectuării acestei exorcizări.

În cazul accesării INTERNETULUI, înainte de a ne branșa așa cum se spune ON LINE, vom consacra în prealabil fructele acelei acțiuni lui Dumnezeu Tatăl, utilizând formula pe care deja o cunoașteți și vom conștientiza starea ce apare în finalul acestei consacrări ce se va face fără nicio excepție doar către Dumnezeu.

Apoi, imediat după aceea, vom realiza trei binecuvântări distincte utilizând următoarea formulă de binecuvântare pe care deja o cunoaștem (ne referim aici la cei care au avut deja acces la această inițiere în ARTA și ȘTIINȚA DUMNEZEIASCĂ A BINECUVÂNTĂRII).

DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, TE IMPLOR CU UMILINȚĂ SĂ BINECUVÂNTEZI PRIN ENERGIA BINECUVÂNTĂRII TALE DUMNEZEIEȘTI ACEASTĂ MODALITATE LA CARE RECURG ȘI TE IMPLOR SĂ ANIHILEZI ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, PE ÎNTREAGA DURATĂ A ACESTEI UTILIZĂRI, ORICE INFLUENȚĂ MALEFICĂ, DIAVOLEASCĂ, SATANICĂ, CE S-AR PUTEA EXERCITA DATORITĂ UNELTIRILOR CELUI RĂU ȘI VICLEAN, REVĂRSÂND ASUPRA EI, PRIN MINE, GRAȚIA TA SUPREMĂ.
FACĂ-SE VOIA TA! AMIN!